Porin Lukko Oy

Porin Lukko Oy

· Yhteystiedot
· Yritys
· Toimintatapa
· Palvelut
· Ajankohtaista
· Palaute

Omaisuudensuojaus

 Omaisuuden suojauksessa on kyse turvallisuudesta jossa pyritään teknisin ratkaisuin estämään tai hidastamaan murtoa. Rakenteellinen suojaus on teknisen suojauksen kulmakivi ja se jaetaan kolmeen osa-alueeseen: kehäsuojaus, kuorisuojaus sekä tila- tai kohdesuojaus.

Kehäsuojaus on ulkoalueiden suojaamista aidoin ja portein. Usein niissä lisäksi ihminen tarkkailee aluetta apunaan tekniset välineet. 
Katso ”konenäön” sovellus tästä »

Kuorisuojauksessa huomioidaan rakenteet, ovet ja ikkunat. Vahvat rakenteet luokiteltujen lukkojen ja murronestolaitteiden kanssa hidastavat tai estävät murron kokonaan.

Tila- ja kohdesuojauksessa sijoitetaan tärkein ja arvokkain omaisuus kiinteistössä tarkoituksenmukaiseen  ja rakenteeltaan vahvaan paikkaan. Tämä  omaisuus voi olla keskitettyä tietoa tai muuta arvokasta.  Toiminnan kannalta palvelintilat ja tärkeä tieto ovat kriittisiä ja näinollen ”palomuuri” kannattaa konkretisoida myös rakenteisiin. Kassakaapit ja holvit ovat tämän suojauksen viimeinen lenkki. Ne antavat parhaan suojan esimerkiksi  käteiselle rahalle ja tallenteille.

Rakenteellisen suojauksen lisäksi sähköisillä turvajärjestelmillä täydennetään ja ilmaistaan tunkeutuminen näissä kaikissa vyöhykkeissä.

Kun suunnittelet, saneraat tai rakennat yritys- ja yhteisökohteita joissa vakuutusehdot  tai ihmisten turvallisuus edellyttävät hyväksyttyä toimijaa olemme käytettävissäsi. Meillä on suunnittelu- ja toimittajapätevyys  sekä hyvä kokemus mekaanisissa ja sähköisissä turvajärjestelmissä.

Meillä on korkein mahdollinen luokitus, hyväksynnät ja sertifikaatit vaativaan turvasuojaamiseen eri viranomaisilta ja tarkastuslaitoksilta (poliisi, TUKES, Inspecta, DNV ja Finanssialan Keskusliitto) sekä alan merkittäviltä päämiehiltä.

 

 

Porin Lukko Oy
Dynamic Solutions