Porin Lukko Oy

Porin Lukko Oy

· Yhteystiedot
· Yritys
· Toimintatapa
· Palvelut
· Ajankohtaista
· Palaute

Arvot

Palvelu
Toimintamme perusta on tyytyväinen asiakas. Kehitämme jatkuvasti valmiuksia palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, tarvittaessa myös ympäri vuorokauden.

Luotettavuus
Olemme toimineet vuosikymmeniä tärkeiden ja arvokkaiden kohteiden parissa. Yhtiömme luotettavuus on aina ollut ehdoton. 

Jatkuva kehitys
Toimimme yhteistyössä viranomaisten ja alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Olemme aktiivisesti mukana kehittämässä toimialamme hyviä käytäntöjä ja maakuntamme turvallisuutta. Uusimman tekniikan omaksuminen varmistetaan henkilöstön jatkuvalla koulutuksella.

9001FinNonaccrLaatu ja ympäristö
Käytössämme on ISO 9001:2000 laatujärjestelmä ja ISO 14001:2004 ympäristöjärjestelmä sekä työterveys- ja työturvallisuuden johtamisjärjestelmän OHSAS 18001. Laatua valvoo kansainvälinen testilaitos DNV. Omalla pienellä, mutta tärkeällä panoksella haluamme huolehtia myös ympäristöstä. 

Tehokkuus
Panostamme toimitusprosesseissa hyviin menetelmiin ja laitteisiin. Modernit toimintatavat mahdollistavat mielekkään ja haastavan työympäristön koko henkilöstölle. Haluamme kehittää asiakkaidemme kanssa yhteistyötä, jossa tehokkuus, tuottavuus ja hyvät tietoturvakäytännöt palvelevat ja hyödyttävät molempia osapuolia.

 

 

Porin Lukko Oy
Dynamic Solutions